Ακολουθούν το χρήμα για να φτάσουν στους δράστες της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά - Το προφίλ των δραστών

Μιχάλης Τεζάρης 12-05-2021 12:12 Τελευταία ενημέρωση: 12-05-2021 12:14
Ακολουθούν το χρήμα για να φτάσουν στους δράστες της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά - Το προφίλ των δραστών
Τον δρόμο του χρήματος ακολουθούν οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά
Τον δρόμο του χρήματος ακολουθούν οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.
 
Όπως συνηθίζουν να λένε και οι Αμερικανοί αστυνομικοί, σε περίπτωση εγκλημάτων με οικονομικό κίνητρο, follow the money...
 
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι αξιωματικοί της ασφάλειας προσπαθούν να εντοπίσουν άτομα, που γνώριζαν την οικονομική άμεση που είχε το νεαρό ζευγάρι.
 
Αυτή την ώρα συνθέτουν το παζλ από άτομα που είτε είχαν πρόσβαση στο σπίτι ως εργαζόμενοι ή άτομα που ήξεραν πως το ζευγάρι συνήθιζε να έχει χρήματα στους χώρους της οικείας.
 
Στο μικροσκόπιο έχει μπει και μια αγοραπωλησία οικοπέδου που είχε πραγματοποιήσει ο 33χρονος πιλότος το τελευταίο διάστημα και ποιοι γνώριζαν αυτή την κίνηση. 
 
Το προφίλ των δραστών
 
Παράλληλα οι 20 αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών και οι 10 από το τμήμα διαρρηκτών ανοίγουν τους φακέλους από περιπτώσεις δραστών που συμμετείχαν σε ειδεχθή εγκλήματα  η εμπλοκή σε διαρρήξεις και εισβολές με ξυλοδαρμό των θυμάτων.
 
Για αυτό εξετάζουν προφίλ ατόμων που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα για παρόμοια αδικήματα.
 
Σχετικά με την εθνικότητα των δραστών, η σκληρότητα την οποία επέδειξαν οι κακοποιοί παραπέμπει σε μαφίες από το πρώην Ανατολικό μπλοκ και της Βαλκανικής με "παρακλάδια" και στη χώρα μας.
 
Αυτό βέβαια δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο σύμπραξης αλλοδαπών και Ελλήνων ποινικών. 
 
Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo