14.6 C
Athens
13.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Αυτό είναι ένα από τα «ύποπτα» οχήματα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά (βίντεο)


    Στο μικροσκόπιο των αρχή έχουν μπει τέσσερα τουλάχιστον οχήματα, που κινήθηκαν πλησίον της μεζονέτας, μέσα στην οποία βρήκε φρικτό θάνατο μια 20χρονη μητέρα Τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά.
    Ένα από αυτά, μαύρου χρώματος, ταιριάζει μάλιστα με την μαρτυρία ενός γείτονα σχετικά με όχημα που κινούνταν πέριξ τις οικείας του ζευγαριού λίγες ώρες πριν από την εισβολή. Την ίδια στιγμή τα έμπειρα στελέχη της ασφάλειας, ερευνούν την μεζονέτα που διέμενε η γυναίκα με τον σύζυγο της και το 11 μηνών βρέφος, αναζητώντας δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
    Οι τρεις αδίστακτοι δράστες δράστες παρέμειναν στο εσωτερικό του σπιτιού για μια τουλάχιστον ώρα και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως θα εντοπίσουν ίχνη που θα τους οδηγήσουν στην σύλληψη τους.
    Οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικό επίπεδο καθώς θα πρέπει τα οποία στοιχεία βρεθούν να ταυτοποιηθούν με κάποια από τα διαθέσιμα από την βάση δεδομένων της αστυνομίας.
    Στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, συμμετέχουν 20 άνδρες του τμήματος ανθρωποκτωνιών της ασφάλειας Αττικής και 10 από το τμήμα διαρρηκτών.
    Οι κακοποιοί σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, έσπασαν και μια κάμερα κλειστού κυκλώματος που υπήρχε εξωτερικά του σπιτιού, ενώ ο σύζυγος του θύματος, ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν κατάφερε να δει τα πρόσωπα των δραστών καθώς φορούσαν κουκούλες και του είχαν καλύψει το πρόσωπο με μονωτική ταινία.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ