• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αδ. Γεωργιάδης: Bρίσκουμε λύση για να λάβουν οι δικαιούχοι όσα δικαιούνται

lawandorder.gr 11-05-2021 20:17
Αδ. Γεωργιάδης: Bρίσκουμε λύση για να λάβουν οι δικαιούχοι όσα δικαιούνται
Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο είχε ο υπουργός Ανάπτυξης
Τα χρήματα της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης, που διαθέτει η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το ΕΣΠΑ για να ενισχύσει τους αυτοαπασχολούμενους και τους επιχειρηματίες που επλήγησαν από την πανδημία, θα φτάσουν το συντομότερο δυνατό στους δικαιούχους.

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνι Γεωργιάδη.

Μετά τη συνάντηση, ο υπουργός δήλωσε: «Συναντήθηκα με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο, με τον οποίο συζητήσαμε για τη λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων λόγω της ΔΕΣΜ-ΟΣ (Διαχειριστική Έργων Στήριξης μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Οικονομική-Συμβουλευτική) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Με κοινή συναίνεση, βρίσκουμε λύση μέσω ΕΦΕΠΑΕ για να μην χαθούν τα χρήματα και να λάβουν οι δικαιούχοι όσα δικαιούνται».

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης επισήμανε: «Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για τη λύση που επέλεξε να δώσει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. 'Αδωνις Γεωργιάδης στο θέμα της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ μέσω της ΕΦΕΠΑΕ, μέχρι η δικαστική υπόθεση να τελεσιδικήσει. Μπαίνει έτσι οριστικό τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε η ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ λόγω των επιλογών συγκεκριμένων προσώπων. Τώρα είμαι βέβαιος ότι τα χρήματα της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης, που διαθέτει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το ΕΣΠΑ για να ενισχύσει τους αυτοαπασχολούμενους και τους επιχειρηματίες που επλήγησαν από την πανδημία, θα φτάσουν το συντομότερο δυνατό στους δικαιούχους που τα έχουν τόσο ανάγκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo