• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Δολοφονία στην Πτολεμαΐδα: Σκότωσε τη μητέρα του και παρέμεινε δίπλα της - Τι κατέθεσε ο θείος του

lawandorder.gr 11-05-2021 10:48 Τελευταία ενημέρωση: 11-05-2021 10:48
Δολοφονία στην Πτολεμαΐδα: Σκότωσε τη μητέρα του και παρέμεινε δίπλα της - Τι κατέθεσε ο θείος του
Τι στοιχεία έχουν στα χέρια τους μέχρι στιγμής οι Αρχές

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία προκύπτουν για την άγρια δολοφονία στην Πτολεμαΐδα, όπου ένας 50χρονος σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα και στη συνέχεια αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η δολοφονία της άτυχης γυναίκας προσδιορίζεται χρονικά προς το βράδυ του Σαββάτου. Ο δράστης σκότωσε τη μητέρα του και παρέμεινε στον ίδιο χώρο για αρκετές ώρες μέχρι να αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Η μητέρα του εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Πτολεμαΐδας στο κρεβάτι της ενώ ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στον διάδρομο.

«Δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Δεν παραπονέθηκε ποτέ για λεκτική βία η μητέρα του. Ήταν αγαπημένοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω έχω πάθει σοκ. Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν είχε δώσει σημάδια περίεργα», κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο θείος του 50χρονου ο οποίος έσπασε την πόρτα, βρήκε τα δυο άτομα νεκρά και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο δράστης είχε διαγνωστεί με αγοραφοβία αλλά δεν αντιμετώπιζε αλλά ψυχολογικά προβλήματα. Η άδεια κατοχής του όπλου ήταν νόμιμη, του είχε μεταβιβαστεί από τον πατέρα του ενώ είχε εξεταστεί ακόμη και από ψυχολόγο. Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει και η αδερφή του δράστη, η οποία μένει μόνιμα στην Αθήνα και προσπαθούσε για τρεις μέρες να επικοινωνήσει με τη μητέρα της και δεν τα κατάφερε. Γρήγορα κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι αποφάσισε να ενημερώσει τον θείο της, με τον οποίο μπήκαν στο σπίτι.

Τι στοιχεία έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο δράστης υπεραγαπούσε τη μητέρα του, η οποία ήταν καθηγήτρια. Ο πατέρας του που ήταν επίσης καθηγητής είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Κανένα άτομο από τον περίγυρο της οικογένειας δεν είχε διαπιστώσει πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο δράστης φαίνεται πως είχε εξαιρετικές σχέσεις με τη μητέρα του, καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο που να κατέθεσε κάτι διαφορετικό στις Αρχές.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo