20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Άγριο φονικό στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Δεμένος σε καρέκλα ο σύζυγός της (βίντεο-εικόνες)


    Ένα άγριο φονικό συνέβη στα Γλυκά Νερά.
    Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν μία γυναίκα νεκρή στο σπίτι, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν στραγγαλισμό με μαξιλάρι, δίπλα της βρισκόταν ο 33χρονος σύζυγός της δεμένος σε μια καρέκλα και μέσα στο σπίτι, σε διπλανό δωμάτιο βρέθηκε ένα μωρό, το οποίο έκλαιγε.
    Συγκεκριμένα, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Πάροδος Παναγούλη 10, στα Γλυκά νερά. Η πρώτη κλήση στην Ελληνική Αστυνομία έγινε στις 06:15 από ηλικιωμένο γείτονα, ο οποίος άκουγε τις κραυγές του άνδρα.
    Αμέσως μετά, την αστυνομία κατάφερε να ειδοποιήσει και ο σύζυγος της γυναίκας ο οποίος έφτασε στο τηλέφωνο από το σημείο που ήταν δεμένος στην καρέκλα και είπε στους αστυνομικούς για κακοποιούς που μπήκαν στο σπίτι.
    Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μπήκαν στο σπίτι από ένα σπασμένο παράθυρο που βρήκαν.
    Οι άγνωστοι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια τον κρέμασαν.
    Ο σύζυγος, o οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας.
    Φέρεται πως, την άτυχη γυναίκα οι δράστες την κακοποιούσαν μέχρι να τους αποκαλύψει που ήταν κρυμμένα τα χρήματα της οικογένειας. Οι δράστες φέρεται πως απέσπασαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 15.000-20.000 ευρώ.
    Στο σημείο κλιμάκιο των ανθρωποκτονιών, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν ίχνη από δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
    Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα έχει βρετανικό διαβατήριο, ενώ το μωρό του ζευγαριού έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Παίδων» για προληπτικούς λόγους.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ