• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Η επιτροπή ισότητας φύλων ΑΠΘ «ξέχασε» τη μητέρα με σύζυγο άνδρα

Χρήστος Μυτιλινιός 10-05-2021 11:37
Η επιτροπή ισότητας φύλων ΑΠΘ «ξέχασε» τη μητέρα με σύζυγο άνδρα
Στην αφίσα για την εορτή της μητέρας έχει όλες τις μητέρες εκτός από την παραδοσιακή οικογένεια με μητέρα, πατέρα και παιδί

Σε μία τουλάχιστον άστοχη αφίσα - ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). 

Στην συγκεκριμένη αφίσα με την οποία η επιτροπή εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, τη σύγχρονη, τη μονογονεϊκή, ακόμη και στην «μητέρα» των κατοικιδίων, όμως εντέχνως, από την αφίσα λείπει η παραδοσιακή μητέρα με σύζυγο άνδρα και παιδί. 

Δείτε την ανάρτηση:

 

Φαίνεται πως για την επιτροπή ισότητας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το παραδοσιακό πρότυπο οικογένειας, δεν αποτελεί καν αντικείμενο συζήτησης ή μελέτης στον 21ο αιώνα.

Να υπενθυμίσουμε όμως ότι τόσο η επιτροπή ισότητας φύλων του ΑΠΘ όπως και κάθε επιτροπή ελληνικού πανεπιστημίου ή οποιαδήποτε κρατική επιτροπή, υφίσταται και πληρώνεται από τους φόρους των Ελλήνων πολιτών, από όλες τις οικογένειες, από όλους του πολίτες, είτε αυτοί είναι ετεροφυλόφιλοι, είτε ομοφυλόφιλοι, είτε οι οικογένειες είναι παραδοσιακές, είτε σύγχρονες μονογονεϊκές, είτε με υιοθετημένα παιδιά, είτε κάθε μορφής. 

Καλό θα ήταν να έχουμε λίγο το νου μας σε τέτοιες περιπτώσεις και να τις προσέχουμε λίγο παραπάνω, γιατί η κατάσταση εκτροχιάζεται όλο και περισσότερο...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo