Λαγός: Είμαι σε πτέρυγα με 95% Άραβες που κραυγάζουν «Αλλάχ Ακμπάρ» (ηχητικό)

Law and Order 07-05-2021 16:33
Λαγός: Είμαι σε πτέρυγα με 95% Άραβες που κραυγάζουν «Αλλάχ Ακμπάρ» (ηχητικό)
Το προσεχές διάστημα αναμένεται και η απόφαση για την έκδοσή του στην Ελλάδα

Από την περασμένη Πέμπτη ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές St. Gilles των Βρυξελλών, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται και η απόφαση για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Σε ηχητικό που έχει δημοσιευθεί στο YouTube και έχει γίνει viral, ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στη δίκη της Χρυσής Αυγής εκφράζει παράπονα για τις συνθήκες κράτησης του.

«Βρίσκομαι σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας μέσα σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ γιατί τώρα πλησιάζει το ραμαζάνι Αλλάχ Ακμπάρ και έχουν όλα τα δικαιώματα και εγώ είμαι εδώ και μιλάω για Ελλάδα και για ορθοδοξία.

Νερό δεν μπορούμε να πιούμε από μπουκάλι, δεν έχουμε ποτήρι και αναγκαζόμαστε να πιούμε από τη βρύση που υπάρχει μέσα στην τουαλέτα. Δεν έχω μαξιλάρι, δεν είχα καθαρά ρούχα για επτά ημέρες. Δεν μου έχουν επιτρέψει να παραγγείλω ούτε ένα αντικείμενο από την καντίνα προκειμένου να έχω κάτι να φάω ή να πιω.

Δεν μου είχαν επιτρέψει πάνω από 6 μέρες τώρα να βάλω χρήματα στο κινητό τηλέφωνο για να έχω μια επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν τα λέω για να με λυπηθεί κανείς, τα λέω για να γίνουν γνωστά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo