ΔΕΗ: 160 σημεία φόρτισης σε 14 πόλεις για ηλεκτρικά οχήματα

lawandorder.gr 06-05-2021 16:50
ΔΕΗ: 160 σημεία φόρτισης σε 14 πόλεις για ηλεκτρικά οχήματα
Σε σημαντικές αλλαγές στα καταστήματα της προχωρά η ΔΕΗ, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και στην ηλεκτροκίνηση
Σε σημαντικές αλλαγές στα καταστήματα της προχωρά η ΔΕΗ, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και στην ηλεκτροκίνηση.

Ήδη η εταιρία έχει τοποθετήσει 160 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Πρόκειται για φορτιστές που έχει εγκαταστήσει στα σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και σε δήμους της χώρας. Οι 160 φορτιστές έχουν αναπτυχθεί συνολικά σε 14 πόλεις της χώρας, ενώ η εταιρία τρέχει για την επίτευξη του στόχου των 1.000 σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Στον αριθμό αυτό προβλέπεται να φτάσει τα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Η ανακαίνιση, τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο και σε φιλοσοφία, ξεκινά σταδιακά στα 97 καταστήματα της ΔΕΗ, σηματοδοτώντας την αλλαγή του πελατειακού της προφίλ κι επιδιώκοντας να έρθει πιο κοντά στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημόσια εταιρία προχωρά το λιφτινγκ πιλοτικά σε δύο μεγάλα σημεία εξυπηρέτησης των πελατών της στο Μαρούσι και την Καλλιθέα. Με βάση τα αποτελέσματα που θα συγκεντρώσει από το νέο τρόπο λειτουργίας τους θα επεκταθεί στην ανακαίνιση και των υπολοίπων σημείων εξυπηρέτησης πελατών της στη χώρα.

Πηγές θέλουν σε αυτά τα δύο καταστήματα να αλλάζει το design των χώρων και των γκισέ, ενώ μεταξύ άλλων θα τοποθετηθούν και μηχανήματα αυτόματων πληρωμών των λογαριασμών ρεύματος.

Κατά τους ίδιους κύκλους η ΔΕΗ θα επιδιώξει να περάσει μία νέα φιλοσοφία από τα καινούργια καταστήματα της, πιο πελατοκεντρική και με διάθεση να φέρει στους πελάτες της πιο κοντά την τεχνολογία.

Η εταιρία ήδη έχει διευρύνει το ωράριο λειτουργίας σε 38 καταστήματα και συγκεκριμένα είναι ανοικτά από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ. Επίσης σε 75 συνολικά σημεία πώλησης έχει δώσει τη δυνατότητα επίσκεψης κατόπιν ραντεβού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo