17.1 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 22χρονος που ακολούθησε την κοπέλα «με το μόριό του έξω» (εικόνες)


    Συνελήφθη ο 22χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής σοπράνο στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός σπουδάζει στο τμήμα μηχανολόγος μηχανικών του Πανεπιστημιου Πειραιά.
    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος αρχικά αρνήθηκε την εμπλοκή του στην επίθεση, αλλά το βιντεοληπτικό υλικό και τα δαχτυλικά του αποτυπώματα που βρέθηκαν στο τζάμι της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας αλλά και στο χερούλι της πόρτας, ήταν τα ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του δράστη.
    Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ακόμη γυναίκες φέρεται να έχουν κινηθεί εναντίον του νεαρού για το ίδιο ακριβώς αδίκημα στις περιοχές Ακρόπολη και Παλαιό Φάληρο.
    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
    Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
    Μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.
    Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.
    Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    Σημειώνεται ότι την νεαρή που έκανε την καταγγελία και την οποία είχε βάλει στο μάτι ο νεαρός, την ακολούθησε 300 μέτρα από το τραμ μέχρι το σπίτι της και κοινοποίησε την περιπέτεια της στο Facebook.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ