Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά για την Πρωτομαγιά

lawandorder.gr 04-05-2021 19:07
Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά για την Πρωτομαγιά
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση για την Πρωτομαγιά προχώρησε η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά.

Η ανακοίνωση:

Η 1η Μάη συμβολίζει διαχρονικά τους αγώνες της παγκόσμιας εργατικής τάξης για τη διασφάλιση των εργασιακών, ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, που ενώ κατακτήθηκαν με αγώνες και θυσίες, κινδυνεύουν να αφανισθούν είτε έχουν ήδη καταστρατηγηθεί βάναυσα και στη χώρα μας.

Η μέρα έχει θεσπιστεί ως εργατική απεργία και όλες οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές.Φέτος στη χώρα μας, συνεχίζουν τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού και επειδή η 1η Μαίου συνέπεσε με το Μεγάλο Σάββατο, η γιορτή και η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου μεταφέρθηκε την Τρίτη 4 Μαΐου 2021.

Παρά τη μετάθεση των εκδηλώσεων, η 1η Μαΐου εξακολουθεί, να είναι μια ημέρα –σύμβολο για τους εργαζόμενους όλου του κόσμου, να είναι ημέρα διεκδικήσεων.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία το μήνυμα της εργατικής Πρωτομαγιάς παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ, βρίσκοντας τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μας, για μια ακόμα φορά, στην πρώτη γραμμή με αυταπάρνηση και μοναδικό γνώμονα την προστασία της κοινωνίας.

Χαιρετίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων για μια καλύτερη ζωή και τονίζουμε ότι είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Πρώτιστο χρέος όλων μας είναι να προστατεύσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα. Συσπειρωνόμαστεγύρω από τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις, την δευτεροβάθμια Ομοσπονδία μας και δυναμώνουμε την φωνή μας.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν μας χαρίζεται.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας...

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΛΙΟΤΣΟΣ Σπιρίδων

Η Γεν. Γραμματέας

ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

Πηγή: policenet.gr

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo