19.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Ποιός υπουργός το έριξε στην προπόνηση και την κολύμβηση;


    Όσοι βρεθήκαν αυτές τις ημέρες στις παραλίες Παλιό και Κεραμωτή Καβάλας σίγουρα θα προσέξαν έναν μοναχικό κολυμβητή, ο οποίος κολυμπούσε συνεχώς και επί 40 λεπτά στα βαθιά ελεύθερο, ύπτιο και πρόσθιο, ωσάν να έκανε προπόνηση.
    Οι περισσότεροι αναγνώρισαν τον κολυμβητή, που δεν ήταν άλλος από το υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, που βρέθηκε το Πάσχα στην εκλογική του περιφέρεια και το έριξε στην προπόνηση και την κολύμβηση, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βηματοδότη».
    «Αλλά για ποιο λόγο προπονείται; Τι τον περιμένει; Πρώτα απ΄όλα εκκρεμεί η έναρξη των συνομιλιών για την καθιέρωση Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Τουρκία, εντός Μαΐου και πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Πρώτα όμως τον υπουργό τον περιμένει η Σύνοδος των υπουργών Άμυνας της ΕΕ στις Βρυξέλλες την Τετάρτη, όπου και θα προεδρεύσει του Group 8 του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ήτοι των υπουργών Αμύνης του ΕΛΚ ανάμεσα στους οποίους είναι και της Κύπρου της Γερμανίας της Ολλανδίας, της Ρουμανίας, της Σλοβενίας, της Εσθονίας. Θεωρείται βέβαιο ότι θα συζητηθεί και το θέμα της Τουρκίας».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ