ΔΣΑ: Νέα ραντεβού χορήγησης ψηφιακών υπογραφών στις 5 Μαΐου

Κατερίνα Μάνθου 04-05-2021 07:56 Τελευταία ενημέρωση: 04-05-2021 08:16
ΔΣΑ: Νέα ραντεβού χορήγησης ψηφιακών υπογραφών στις 5 Μαΐου
Τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου (Ακαδημίας 60) στον 3ο όροφο του Νέου Κτιρίου
Στο άνοιγμα επιπλέον 674 ραντεβού χορήγησης ψηφιακών υπογραφών μέσω του portal της Ολομέλειας (portal.olomeleia.gr) θα προβεί στις 5 Μαΐου και ώρα 12:00 η Διεύθυνση Πληροφορικών Συστημάτων του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ). Πλέον το σύνολο των ραντεβού για τον Μάιο θα ανέλθουν στα 800.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣΑ: «Τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Δικηγορικό Σύλλογο (Ακαδημίας 60) στον 3ο όροφο του Νέου Κτιρίου. Οδηγίες για την ορθή υποβολή του ηλεκτρονικού αιτήματος στον ΕΡΜΗ και στο portal.olomeleia.gr θα βρείτε κάνοντας κλίκ στον ακόλουθο σύνδεσμο

http://portal.olomeleia.gr/sites/default/files/static/guides/new_renew_a...

H παραλαβή ψηφιακής, απαιτεί την κατοχή εκ μέρους των δικηγόρων των κάτωθι:

1. Έγγραφο ταυτοποίησης:

α) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο σε ισχύ ή Άδεια οδήγησης νέου τύπου και υποχρεωτικά ευκρινές φωτοτυπικό αντίγραφο.

β) Δικηγόροι πολίτες Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να έχουν Διαβατήριο σε ισχύ ή Ταυτότητα της χώρας καταγωγής τους ή Ελληνική Άδεια οδήγησης νέου τύπου και υποχρεωτικά ευκρινές φωτοτυπικό αντίγραφο.

2. Κωδικούς Taxisnet».

Όπως μάλιστα επισημαίνει ο  ΔΣΑ: «Όσοι εκ των δικηγόρων έχουν απωλέσει το usb/token και επιθυμούν να αιτηθούν εκ νέου την χορήγηση ψηφιακής υπογραφής, θα πρέπει να στείλουν αίτημα διαγραφής της παλαιάς αίτησής τους στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

[email protected]

με θέμα: ¨Διαγραφή Αίτησης¨ καθώς και ονοματεπώνυμο με αριθμό μητρώου Δ.Σ.Α. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των δικηγόρων, τηρουμένων αυστηρά των μέτρων προστασίας της υγείας των εμπλεκομένων λόγω της Πανδημίας».

 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo