• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εγκληματική ομάδα στην Κρήτη: Τρεις στη φυλακή, ελεύθερος ο πρώην αστυνομικός

lawandorder.gr 28-04-2021 20:32
Εγκληματική ομάδα στην Κρήτη: Τρεις στη φυλακή, ελεύθερος ο πρώην αστυνομικός
Κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις απολογίες τους, οι τρεις από τους τέσσερις εμπλεκόμενους

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματική ομάδα που διακινούσε όπλα και ναρκωτικά.

Τη δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται και άλλοι κατηγορούμενοι, χειρίστηκε το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο 50χρονος, ο οποίος όπως έχει γράψει το Cretalive έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια για σοβαρές υποθέσεις με βαρύ οπλισμό, φέρεται για μία ακόμα φορά να εστίασε στον «εθισμό» του και στην τρέλα του για τα όπλα, αρνούμενος με σθένος κάθε εμπλοκή του στη διακίνηση ναρκωτικών.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του συνταξιούχου αστυνομικού κ. Γιώργος Κοκοσάλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ποινική μεταχείριση του εντολέα του, ο οποίος εξ αρχής αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μία υπερβολικά διογκωμένη δικογραφία που βασίστηκε σε υποθέσεις εργασίας της προανακριτικής Αρχής, όπως είπε, επί τη βάσει των τηλεφωνικών συνομιλιών, χωρίς να συνοδεύονται με αντίστοιχα αντικειμενικά ευρήματα.

Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι όλο αυτό θα καταπέσει για όλους τους κατηγορούμενους.

Πηγή: cretalive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo