Γιάννης Πλακιωτάκης: Είμαστε όλοι πιεσμένοι, ας κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή

Μιχάλης Τεζάρης 27-04-2021 16:55
Γιάννης Πλακιωτάκης: Είμαστε όλοι πιεσμένοι, ας κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή
«Από το πρώτο λιμάνι της χώρας θέλω να καλέσω για μια ακόμα φορά όλες και όλους να τηρήσουν με συνέπεια τα περιοριστικά μέτρα»

Λίγη ακόμη υπομονή από στους πολίτες και τήρηση των μέτρων και της απαγόρευσης μετακίνησης προς τα νησιά τις ημέρες του Πάσχα, ζήτησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «από το πρώτο λιμάνι της χώρας θέλω να καλέσω για μια ακόμα φορά όλες και όλους να τηρήσουν με συνέπεια τα περιοριστικά μέτρα. Όχι επειδή τα στελέχη του λιμενικού διενεργούν συνεχείς ελέγχους, αλλά γιατί αυτό επιβάλλει η ατομική συνείδηση όλων μας και σε κάθε περίπτωση γνωρίζω ότι αισθανόμαστε όλοι πιεσμένοι μετά από 13 μήνες πιστής εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων».

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τον υπουργό συνόδευαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός του λιμενικού σώματος, αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης.

Όπως πρόσθεσε ο κύριος Πλακιωτάκης, «γνωρίζω πόσο πολύ θα θέλαμε να είμαστε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα, όμως θέλω να ζητήσω να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή. Η πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων και η πρόοδος του εμβολιαστικού προγράμματος μπορεί πραγματικά και την πανδημία να νικήσει και φυσικά μία ώρα αρχύτερα να μας οδηγήσει προς την έξοδο μας απ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση».

Ο  Γιάννης Πλακιωτάκης τέλος, ευχήθηκε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση στους ταξιδιώτες, τους ναυτικούς, καθώς και στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo