20.8 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Δεν προσήλθε στον εισαγγελία ο ηθοποιός που ελέγχεται για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού


    Με γραπτό υπόμνημα έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες τις εξηγήσεις του σήμερα στον εισαγγελέα ο δημοφιλής ηθοποιός, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με δυο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό.
    Ο ηθοποιός έχει κληθεί για σήμερα να παράσχει ανωμοτί εξηγήσεις για τα τρία αυτά αδικήματα. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ο ίδιος στον εισαγγελέα αλλά ο δικηγόρος του, ο οποίος και κατέθεσε το υπόμνημα του εντολέα του στις εισαγγελικές αρχές. Επιπλέον, σήμερα στον εισαγγελέα φέρεται να καταθέσει και γυναίκα, την οποία ο ηθοποιός είχε προτείνει ως μάρτυρά του.
    Υπενθυμίζεται ότι τον ηθοποιό είχαν καταγγείλει στον εισαγγελέα τρεις γυναίκες συνάδελφοί του. Συγκεκριμένα, η γυναίκα η οποία φέρεται να περιέγραψε στον εισαγγελέα με τη μαρτυρία της βιασμό, έχει αναφερθεί σε σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον ηθοποιό μέσα σε θεατρικό χώρο.
    Ακόμη, άλλη γυναίκα έχει περιγράψει επίσης σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον ηθοποιό μέσα στο όχημά του και ενώ η ίδια είχε προηγουμένως μαζί του επαγγελματικό ραντεβού.
    Τέλος, η τρίτη παθούσα, έχει καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε σε καμαρίνι και ενώ εκείνη είχε συζητήσει μαζί του για επαγγελματική συνεργασία..
    Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, περιλαμβάνονται σύμφωνα με τις πληροφορίες και καταθέσεις μαρτύρων που επιβεβαιώνουν τα καταγγελλόμενα. Η υπό διερεύνηση καταγγελίες κατά του ηθοποιού αφορούν στα έτη 2008, 2010 και 2014.
    Πλέον μετά τη παροχή έγγραφων εξηγήσεων από τον ηθοποιό ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι σε βάρος του ηθοποιού.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ