• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Επτά συλλήψεις και 295 παραβάσεις στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη

lawandorder.gr 23-04-2021 13:53 Τελευταία ενημέρωση: 23-04-2021 13:53
Επτά συλλήψεις και 295 παραβάσεις στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη
Η αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους στα δύο σημεία που είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα συνωστισμού – Οι επιχειρήσεις έγιναν απογευματινές και βραδινές ώρες
Δύο νέες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διάδοσης και διασποράς του κορονοϊού, πραγματοποίησε χθες η ΕΛ.ΑΣ., που προχώρησε σε επτά συλλήψεις και στη βεβαίωση 295 παραβάσεων. Οι επιχειρήσεις έγιναν στην οδό Βεάκη, στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έλεγχοι έγιναν απογευματινές και βραδινές ώρες, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, καθώς και της αντιμετώπισης του συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους. Στο Περιστέρι συνελήφθησαν 6 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 1 για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην ίδια περιοχή, ελέγχθηκαν 427 άτομα και 88 οχήματα, προσήχθησαν 14 άτομα, βεβαιώθηκαν 82 παραβάσεις του ΚΟΚ, 27 των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, ενώ κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Επίσης, αφαιρέθηκαν 18 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 16 άδειες ικανότητας οδήγησης, 13 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα.

Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους γύρω δρόμους στην Κυψέλη, έγιναν έλεγχοι σε 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του ΚΟΚ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού και 6 σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Επίσης, κατά τους ελέγχους αφαιρέθηκαν 26 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 14 άδειες ικανότητας οδήγησης, 11 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo