Νέος Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών ο Αριστείδης Αλεξόπουλος

Χρήστος Μυτιλινιός 22-04-2021 18:19 Τελευταία ενημέρωση: 22-04-2021 20:35
Νέος Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών ο Αριστείδης Αλεξόπουλος
Με απόφαση του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Πριν από λίγο έγινε γνωστό σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείο Εθνικής Αμύνης με τις οποίες συνομίλησε το L&O ότι μετά την τοποθέτηση του Θεόδωρου Λάγιου στη θέση του Συνδέσμου του ΥΠΕΘ στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία στην ΕΕ, νέος Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διευθύνσεως Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων τοποθετείται ο Αντιναύαρχος ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος.

Η αποχώρηση του Αντιπτεράρχου Θεοδώρου Λάγιου έλαβε χώρα σε μια περίοδο που επικρατείς μεγάλη αναστάτωση και έντονη φημολογία ότι έχει προκληθεί από πλευράς του μια δυσμενής πολιτική εικόνα η οποία και τον απομάκρυνε από τη θέση του. Σε αυτούς τους ισχυρισμούς το Υπουργείο Αμύνης απαντά λέγοντας πως αυτά δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται η εθνική άμυνα, ενώ τονίζουν πως από την Κυριακή και μετά έχουν γίνει διαρροές αλλοιωμένων ρεπορτάζ από ψεύτικους λογαριασμούς, ενώ κατονομάζουν και έναν «αόρατο» όπως χαρακτηριστικά ισχυρίζονται, Άρη Γεωργίου. 

Ποιος είναι ο αντιναύαρχος ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος:

Ο αντιναύαρχος Αριστείδης Αλεξόπουλος, ΠΝ, γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1963. Εισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1982, από την οποία αποφοίτησε το 1986 με το βαθμό του σημαιοφόρου μηχανικού.

Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα σταδιοδρομίας του έχει υπηρετήσει σε διαφόρων τύπων πλοία επιφανείας και υποβρύχια.

Τον Ιανουάριο του 2019 προήχθη στο βαθμό του αντιναυάρχου και ανέλαβε καθήκοντα διοικητή ΔΔΜΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo