Λειτουργούσαν πλήρως οργανωμένο φυτώριο κάνναβης στη Λυκόβρυση (video)

lawandorder.gr 22-04-2021 18:01
Λειτουργούσαν πλήρως οργανωμένο φυτώριο κάνναβης στη Λυκόβρυση  (video)
Χειροπέδες σε τρία άτομα

Ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο-φυτώριο, υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε στην Λυκόβρυση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της συγκεκριμεμένης Υπηρεσίας, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, διασταύρωσης στοιχείων και εξακρίβωσης χώρων, ταυτοποίησαν τους καλλιεργητές-διακινητές και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση.

Όπως εξακριβώθηκε, οι κατηγορούμενοι δραστηριοποιούνταν στην υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση σε διάφορα άτομα στην περιοχή της Αττικής.

Σε αυτό το πλαίσιο, το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση αστυνομικών της Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ημεδαπός συνεργός τους.

Σε επακόλουθη έρευνα σε υπόγεια αποθήκη στη Λυκόβρυση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 479 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ύψους από 10 έως 30 εκατοστά, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, δυο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 4.975 ευρώ κι επτά κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo