Αρνούνται το βιασμό 27χρονης στη Νέα Σμύρνη οι τρεις κατηγορούμενοι - Πήραν νέα προθεσμία

Κατερίνα Μάνθου 21-04-2021 14:21 Τελευταία ενημέρωση: 21-04-2021 14:21
Αρνούνται το βιασμό 27χρονης στη Νέα Σμύρνη οι τρεις κατηγορούμενοι - Πήραν νέα προθεσμία
Η νέα προθεσμία τους δόθηκε προκειμένου να συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της 27χρονης γυναίκας η οποία και κατήγγειλε τον βιασμό της αρχές

Αρνούνται κάθε εμπλοκή τους στον καταγγελλόμενο βιασμό 27χρονης στη Νέα Σμύρνη, οι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης, δυο άντρες και μια γυναίκα, οι οποίοι σήμερα επρόκειτο να απολογηθούν στην 2η ειδική ανακρίτρια, αλλά ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή.

Η νέα προθεσμία τους δόθηκε προκειμένου να συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της 27χρονης γυναίκας η οποία και κατήγγειλε τον βιασμό της αρχές.

Ακόμη αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που είχε στο σπίτι του, ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης ένας 40χρονος άνδρας.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει στις αρχές η νεαρή γυναίκα, ο 40χρονος, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις, την ξυλοκόπησε, την κούρεψε και στη συνέχεια τη βίασε παρουσία τριών φίλων του.

Ωστόσο, από την πλευρά του ο εν λόγω κατηγορούμενος αρνείται όσα η κοπέλα του προσάπτει.

Υποστηρίζει πως δεν τη βίασε. Φέρεται ωστόσο να αποδέχεται ότι χτύπησε και κούρεψε την κοπέλα, επειδή, όπως υποστηρίζει, την έπιασε να τον κλέβει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo