• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Έρευνα για τον εντοπισμό των διοργανωτών του κορονοπάρτι στην Κυψέλη

Μιχάλης Τεζάρης 17-04-2021 20:20 Τελευταία ενημέρωση: 17-04-2021 20:24
Έρευνα για τον εντοπισμό των διοργανωτών του κορονοπάρτι στην Κυψέλη
Πηγές τονίζουν ότι «οι αστυνομικοί δεν επενέβησαν, καθώς κάτι τέτοιο ενδεχομένως να προκαλούσε ένταση και επεισόδια παρόμοια με αυτά της Νέας Σμύρνης»

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ασφάλειας, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι διοργανωτές του κορονοπάρτι στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, «οι αστυνομικοί δεν επενέβησαν την ώρα που εξελισσόταν το κορονοπάρτι, καθώς κάτι τέτοιο ενδεχομένως να προκαλούσε ένταση και επεισόδια παρόμοια με αυτά της Νέας Σμύρνης».

Παράλληλα οι ίδιες πηγές, σημειώνουν πως «στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου υπήρχε συγκέντρωση ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου από τα Εξάρχεια και το Παγκράτι, οι οποίοι επιθυμούσαν μια ευθεία αντιπαράθεση με την αστυνομία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοργανωτές του κορονοπάρτι, είχαν δημιουργήσει «φραγμούς» με αυτοκίνητα στις οδούς Επτανήσου και Ιθάκης, προκειμένου να εμποδίσουν τυχόν παρέμβαση της αστυνομίας στην αυτοσχέδια πίστα που είχαν δημιουργήσει, ενώ το κορονοπάρτι, ολοκληρώθηκε στις 07:00 το πρωί, ενώ είχε ξεκινήσει απο τις 11 το βράδυ της Παρασκευής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo