• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Βροχή» τα πρόστιμα σε επιχειρήσεις σε Μοσχάτο και Θεσσαλονίκη

lawandorder.gr 17-04-2021 14:56
«Βροχή» τα πρόστιμα σε επιχειρήσεις σε Μοσχάτο και Θεσσαλονίκη
Για παραβίαση του μέτρου της μάσκας στην πρώτη περίπτωση και για παραβίαση των ειδικών όρων λειτουργίας σε τρεις επιχειρήσεις εμπορικού κέντρου στη δεύτερη

Κλιμάκιο αποτελούμενο από Επιθεωρητές–Ελεγκτές της ΕΑΔ και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια ελέγχων στην περιοχή του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, κατόπιν καταγγελίας στην Αρχή, επέβαλαν πρόστιμα σε Ανώνυμη Εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις, για παραβίαση του μέτρου της χρήσης μάσκας στους κλειστούς χώρους εργασίας καθώς επίσης και σε δημόσια εταιρεία, για μη χρήση μάσκας στην πύλη εισόδου.

Στο Ν. Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο της ΕΑΔ σε συνεργασία με υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 24.000€ σε τρεις (3) επιχειρήσεις εμπορικού κέντρου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη για παραβίαση των ειδικών όρων λειτουργίας.

Συγκεκριμένα:

  1. Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου

Α. Επιβλήθηκαν πέντε (5) διοικητικά πρόστιμα (5x300) σε υπαλλήλους Ανώνυμης Εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις, διότι δεν φορούσαν μάσκα ευρισκόμενοι σε ενιαίους χώρους γραφείων με την παρουσία πολλών άλλων εργαζομένων συναδέλφων τους.

Β. Επιβλήθηκαν τρία (3) διοικητικά πρόστιμα (3x300) σε εργαζόμενους δημόσιας εταιρείας, για μη χρήση μάσκας στην κεντρική πύλη εισόδου της εταιρείας.

  1. Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

Επιβλήθηκαν σε τρεις (3) επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε εμπορικό κέντρο της περιοχής πρόστιμα συνολικού ύψους 24.000€. Από 8.000€ στην καθεμία (5.000€ στην επιχείρηση και 3.000€ στον κάθε υπεύθυνο) για παραβίαση των ειδικών όρων λειτουργίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo