Σαρώνουν οι θυελλώδεις άνεμοι την Κρήτη: Φωτιά σε εξέλιξη - Ακυρώθηκαν πτήσεις

lawandorder.gr 17-04-2021 13:34 Τελευταία ενημέρωση: 17-04-2021 13:36
Σαρώνουν οι θυελλώδεις άνεμοι την Κρήτη: Φωτιά σε εξέλιξη - Ακυρώθηκαν πτήσεις
Πολλές οι επιχειρήσεις για την κοπή δέντρων και κλαδιών - Προβλήματα στην κυκλοφορία προκάλεσε η πτώση δέντρου στην εθνική οδό

Προβλήματα έχουν προκαλέσει στο Ηράκλειο οι θυελλώδεις άνεμοι που «σαρώνουν» από το πρωί του Σαββάτου την Κρήτη, θέτοντας σε συναγερμό τις αρχές. Φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11 το πρωί στα Πλατιά Περάματα του Δήμου Φαιστού κινητοποιώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα ενώ την επιχείρηση δυσχεραίνουν οι θυελλώδεις νοτιάδες.

Στο μεταξύ, όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων επί της Εθνικής Οδού στο ύψος του Καρτερού προκάλεσε η πτώση μεγάλου δέντρου που κατέλαβε ολόκληρο το οδόστρωμα. Άμεσα ξεκίνησαν εργασίες για την απομάκρυνσή του, ενώ στο σημείο σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων.

Δέντρο Καρτερός

Άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας έχουν επέμβει σε πολλά ανάλογα περιστατικά σε διάφορες περιοχές στα βόρεια του νομού Ηρακλείου, καθώς οι θυελλώδεις νοτιάδες τσακίζουν τα κλαδιά τους. 

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo