Κοτζιάς: Είχα πει στον Τσαβούσογλου ότι είχα μαζί μου την ελληνική πολεμική αεροπορία - Ο ΥΠΕΞ/ΝΔ απάντησε εν μέρει σε τουρκικές προκλήσεις

lawandorder.gr 17-04-2021 13:12 Τελευταία ενημέρωση: 17-04-2021 13:12
Κοτζιάς: Είχα πει στον Τσαβούσογλου ότι είχα μαζί μου την ελληνική πολεμική αεροπορία - Ο ΥΠΕΞ/ΝΔ απάντησε εν μέρει σε τουρκικές προκλήσεις
Τι γράφει σε ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την πλημμυρίδα θετικών σχολίων και το κύμα ενθουσιασμού για τη στάση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του, και τις απαντήσεις του στις τουρκικές προκλήσεις, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του σχολιάζει ότι ο ΥΠΕΞ/ΝΔ απάντησε εν μέρει στις τουρκικές προκλήσεις και ότι η Δεξιά, η ακροδεξιά και το παρακράτος έχουν διαζύγιο με την αλήθεια. Ο πρώην υπουργός δεν παραλείπει να αναφέρει και μία δική του παλαιότερη απάντηση στον Τσαβούσογλου.

Η ανάρτηση του κ. Κοτζιά:

Για πρώτη φορά μετά από 20 μήνες πεισματικής σιωπής ο ΥΠΕΞ/ΝΔ απάντησε εν μέρει σε τουρκικές προκλήσεις. Δεν εξήγησε, όμως: ήταν αυτός ο σκοπός ταξιδιού του; πέτυχε κάτι άλλο πιο ουσιαστικό και αν ναι σε πoιο βαθμό; 'Η ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία και τα εσωκομματικά της ΝΔ.

ΥΓ. Η δεξιά και το διαζύγιό της με την αλήθεια

Η Δεξιά, η ακροδεξιά και το παρακράτος πάντα δεν άντεχαν τη φωνή της αλήθειας. Παρόλο που με έχουν κομμένο από όσα μέσα ελέγχουν απευθείας, εξακολουθούν με πάθος να παράγουν τα ψέματά τους. Η "ομάδα αλήθειας της ΝΔ" έβγαλε ένα φιλμάκι από επίσκεψη μου σε Σμύρνη την ώρα που συνομιλώ με Τσαβούσογλου, ενώ πέταξαν αεροπλάνα από πάνω από το Προξενείο. Τότε μου λέει πειραχτικά ο Τσαβούσογλου "μη φοβάσαι δεν έχουν κακό σκοπό". Εκεί το σταμάτησαν το φιλμάκι. Δηλαδή, έφαγαν την άμεση απάντηση που έδωσα διακόπτοντας τον συνομιλητή μου, στον οποίο λέω με χαμόγελο, "εσύ να ανησυχείς γιατί έφερα μαζί μου την ελληνική πολεμική αεροπορία".  Δεν αντέχουν την αλήθεια, το έχουν πια στο DNA να την ξεφτιλίζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo