Πλατεία Βαρνάβα: Οι κάτοικοι χειροκροτούν τους αστυνομικούς που απέτρεψαν ένα ακόμα κορονοπάρτι (βίντεο)

Μιχάλης Τεζάρης 16-04-2021 21:35 Τελευταία ενημέρωση: 17-04-2021 08:53
Πλατεία Βαρνάβα: Οι κάτοικοι χειροκροτούν τους αστυνομικούς που απέτρεψαν ένα ακόμα κορονοπάρτι (βίντεο)
Με χειροκροτήματα και επευφημίες οι κάτοικοι του Παγκρατίου ευχαρίστησαν τους αστυνομικούς που απέτρεψαν ένα ακόμα κορονοπάρτι

Με χειροκροτήματα και επευφημίες οι κάτοικοι του Παγκρατίου, οι περίοικοι της πλατείας Βαρνάβα ευχαρίστησαν τους αστυνομικούς που απέτρεψαν ένα ακόμα κορονοπάρτι.

Όπως γίνεται ορατό και από τα βίντεο του L&O σήμερα στις 9 το βράδυ από τις πολυκατοικίες που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Βαρνάβα και τις περασμένες ημέρες γίνονταν μάρτυρες κορονοπάρτι, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν τους αστυνομικούς που βρίσκονται πάνω και γύρω από την πλατεία προκειμένου να αποτρέψουν τη διεξαγωγή ενός ακόμα πάρτι.

Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί θα παραμείνουν έως και τις 12 τουλάχιστον το βράδυ απόψε, ενώ παρόμοια κίνηση αναμένεται να γίνει από την Ελληνική Αστυνομία και αύριο και μεθαύριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι πάνω από 150 αστυνομικοί των ομάδων ΟΔΟΣ, ΟΠΚΕ, καθώς και ΜΑΤ έχουν κυριολεκτικά από νωρίς το απόγευμα κυκλώσει την πλατεία Βαρνάβα ώστε να μην γίνει ένα ακόμα κορονοπάρτι.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος τα κορονοπάρτι στην πλατεία Βαρνάβα: Αστυνομικές δυνάμεις έχουν «κυκλώσει» την πλατεία (βίντεο & φωτο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo