Τέλος τα κορονοπάρτι στην πλατεία Βαρνάβα: Αστυνομικές δυνάμεις έχουν «κυκλώσει» την πλατεία (βίντεο & φωτο)

lawandorder.gr 16-04-2021 19:13 Τελευταία ενημέρωση: 16-04-2021 20:11
Τέλος τα κορονοπάρτι στην πλατεία Βαρνάβα: Αστυνομικές δυνάμεις έχουν «κυκλώσει» την πλατεία (βίντεο & φωτο)
Ελέγχονται οι πάντες καθώς τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα είχαν γίνει κορονοπάρτι

Αποφασισμένη να βάλει τέλος στα κορονοπάρτι που γίνονταν το προηγούμενο διάστημα στην πλατεία Βαρνάβα είναι η Αστυνομία. Η νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ) της Ελληνικής Αστυνομίας ανέλαβε δράση και περικύκλωσαν κυριολεκτικά την «ατίθαση» πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι ώστε να εμποδίσουν όσους θέλουν να συνωστιστούν και να διασκεδάσουν εν μέσω πανδημίας. 

Συνολικά 150 αστυνομικοί έχουν απλωθεί τόσο στην πλατεία όσο και στους γύρω δρόμους προκειμένου να αποτρέψουν τους όποιους συνωστισμούς. 

Παράλληλα με τη νεοσύστατη ομάδα ΟΔΟΣ στην περιοχή γίνονται πεζές και εποχούμενες περιπολίες όπου πραγματοποιούν ελέγχους στους πεζούς και τους διερχόμενους στην περιοχή για το εάν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης. 

Να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες είχαν εκτυλιχτεί απίστευτες εικόνες στην πλατεία Βαρνάβα όπου εκατοντάδες νέοι συνωστίζονταν ο ένας πάνω στον άλλο και διασκέδαζαν με αλκοόλ και μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής και τα παράπονα που έκαναν για απουσία της Αστυνομίας οδήγησαν στη λήψη των συγκεκριμένων μέτρων, καθώς υπάρχει η πρόθεση από την Αστυνομία να παραμείνουν στο χώρο μέχρι και τρεις ημέρες.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo