ΟΤΑ: Επίσκεψη του δημάρχου Κορωπίου και του προέδρου του ΕΕΑ στα καταστήματα της πόλης

lawandorder.gr 16-04-2021 16:59
ΟΤΑ: Επίσκεψη του δημάρχου Κορωπίου και του προέδρου του ΕΕΑ στα καταστήματα της πόλης
Στόχος η ενίσχυση της τοπικής αγοράς

Η μέριμνα για την ασφαλή λειτουργία των καταστημάτων εν μέσω πανδημίας και για την τήρηση των μέτρων προστασίας, ώστε να παραμείνουν ανοιχτά, αποτελεί αυτό το διάστημα μέγιστη προτεραιότητα για όλους τους δήμους της Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό, η κάθε δημοτική Αρχή προσπαθεί να βοηθήσει, ώστε οι επιχειρήσεις να επαναλειτουργήσουν με ασφαλή τρόπο, αλλά και να τηρηθούν τα μέτρα που απαιτούνται για τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού.

Στον Δήμο Κορωπίου, ο δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης, υποδέχθηκε τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον αντιπρόεδρο Νίκο Γρέντζελο και μαζί επισκέφτηκαν τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου της πόλης. Μοίρασαν ενημερωτικό και υγειονομικό υλικό (μάσκες, αντισηπτικά, ενημερωτικά φυλλάδια) και συνομίλησαν τόσο με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι τους εξέφρασαν την αγωνία τους και ανέφεραν τα επιμέρους προβλήματα και την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, όσο και με τους εργαζόμενους.

Παράλληλα, ο κ. Κιούσης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον κ. Χατζηθεοδοσίου το νέο πολιτιστικό κτίριο του δήμου. Πρόκειται για αναπαλαίωση και ανακατασκευή ενός παραδοσιακού καμαρόσπιτου των Μεσογείων και εντάσσεται στο πλαίσιο των ευρύτερων παρεμβάσεων ανάπλασης του κέντρου της πόλης.

«Νιώθουμε χαρά, γιατί επισκέφθηκε την πόλη μας το Επαγγελματικό Επιμελητήριο με τον πρόεδρο κ. Χατζηθεοδοσίου και τον αντιπρόεδρό του, οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν τον δήμο μας και τους επαγγελματίες του. Με μεγάλη χαρά ήρθαμε εδώ στην κεντρική πλατεία, για την ενημέρωση τόσο των επαγγελματιών της περιοχής όσο και του κοινού. Είναι για τις ασφαλείς αγορές μας, για να παραμείνουν τα καταστήματα ανοιχτά κι ένα μήνυμα προς τους καταναλωτές συμπολίτες μας, ότι πρέπει να ψωνίζουν από την τοπική αγορά για να την κρατήσουμε όρθια», τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης και πρόσθεσε: «Όλοι μας πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια, εναρμονισμένοι με τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από την Πολιτεία, για να διατηρήσουμε τις επαγγελματικές αυτές δραστηριότητες ανοιχτές το επόμενο διάστημα, μέχρι να ολοκληρωθεί και ο εμβολιασμός. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Χατζηθεοδοσίου. Είναι τιμή που ήρθε στον δήμο μας και προσφέρει όλες αυτές τις υπηρεσίες προς τους επαγγελματίες».

Πηγή: ΑΠΡ-ΜΠΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo