Τατσόπουλος για Ραχήλ Μακρή: «Θλιβερό, σκατόψυχο υποκείμενο»

Law and Order 16-04-2021 16:44 Τελευταία ενημέρωση: 16-04-2021 16:47
Τατσόπουλος για Ραχήλ Μακρή: «Θλιβερό, σκατόψυχο υποκείμενο»
Με ανάρτησή του ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε στα όσα είχε γράψει η Ραχήλ Μακρή

Με ανάρτησή του ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε στα όσα σοκαριστικά και χυδαία είχε γράψει η Ραχήλ Μακρή κατά του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη λίγη μόλις ώρα μετά τον θάνατό του.

Η ανάρτηση του Τατσόπουλου:

Η ΥΒΡΙΣ

Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτήν την ανάρτηση. Εάν μπορούσα να επισυνάψω μια προειδοποίηση, δεν θα ήταν “Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά”, θα ήταν “Απομακρυνθείτε όλοι”. Θα μου επιτρέψετε επίσης να αγνοήσω το φύλο του συγκεκριμένου ατόμου. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας, μου είναι αδιάφορο, αν όχι αποπροσανατολιστικό -για εμένα θα είναι “αυτό το θλιβερό υποκείμενο”, γένους ουδετέρου. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο, λοιπόν, δεν διάβασε ποτέ την “Αντιγόνη” -και αν την διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι Χριστό. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις: δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του. Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας.????

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo