20.5 C
Athens
17.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Υποψήφιο ανθρακωρύχο υποστηρίζει ο Βαρουφάκης στις αλβανικές εκλογές, ενώ υπάρχουν υποψήφιοι από την ελληνική μειονότητα


    Τι και αν υπάρχουν υποψήφιοι στις επικείμενες αλβανικές εκλογές από την ελληνική μειονότητα, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης, με ανάρτησή του στο Twitter υποστηρίζει δημόσια την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου Αλβανού ανθρακωρύχου Elton Debreshi.
    «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναφέρω ότι δημιουργείται ένα νέο και απίστευτο κίνημα στην Αλβανία. Εδώ είναι ο Elton Debreshi, επικεφαλής της Ένωσης Μεταλλευτών της Bulqiza SMBB της Αλβανίας. Παρακολουθήστε το βίντεό τους και υποστηρίξτε τον αγώνα τους παράλληλα με το International Progressive».
    Με τη σειρά του ο υποψήφιος E. Debreshi κοινοποίησε στο Facebook την ανάρτηση του Βαρουφάκη ευχαριστώντας τον για την αμέριστη στήριξή του:
    «Η φωνή της κοινής μας προσπάθειας από το Αλβανικό Κοινοβούλιο θα έχει διεθνή ηχώ από όλους αυτούς τους έντιμους ανθρώπους που προσπαθούν να οικοδομήσουν μια πιο δίκαιη κοινωνία».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ