Ρόδος: Μήνυση εις βάρος συγγενή-μάρτυρα υπεράσπισης του γυναικολόγου που διώκεται για σεξουαλικά εγκλήματα

lawandorder.gr 16-04-2021 10:13 Τελευταία ενημέρωση: 16-04-2021 10:14
Ρόδος: Μήνυση εις βάρος συγγενή-μάρτυρα υπεράσπισης του γυναικολόγου που διώκεται για σεξουαλικά εγκλήματα
Νέα μήνυση για την πολύκροτη υπόθεση του γυναικολόγου στη Ρόδο που κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα

Και νέα διάσταση προσέλαβε η Εισαγγελική έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση με διωκόμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας έναν 65χρονο γυναικολόγο μετά την υποβολή μηνύσεως από την πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε, εις βάρος και συγγενικού του προσώπου.

Η πρώτη από τις 21 μηνύσεις που έχουν ασκηθεί εις βάρος του ιατρού από ισάριθμες γυναίκες που δηλώνουν "θύματα", του ασκήθηκε από μια 55χρονη μητέρα 4 παιδιών και γιαγιάς 2 εγγονών.

Ο ιατρός απάντησε στην μήνυσή της, όπως και σε άλλες, με την υποβολή εγκλήσεως και αγωγής.

Στους ισχυρισμούς του ιατρού ανταπάντησε με δεύτερη μήνυση η 55χρονη που άσκησε δια της πληρεξούσιας δικηγόρου της κ. Ευης Αρνιθενού και νέα (τρίτη) μήνυση, σε βάρος συγγενικού του προσώπου για τις πράξεις της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς κατάθεσης.

Ο ιατρός υποστήριξε συγκεκριμένα ότι τα όσα έχει καταθέσει εις βάρος του η 55χρονη είναι ψευδή και έγιναν για λόγους αντεκδίκησης διότι είχαν ερωτική σχέση.

Υποστηρίζει ότι σκοπός της επίσκεψής της στο νοσηλευτικό ίδρυμα ήταν να του ασκήσει πίεση να συνεχίσουν τον παράνομο ερωτικό δεσμό τους. Διατείνεται ότι αποχωρώντας η εγκαλούμενη την ημέρα εκείνη τον απείλησε με τη φράση ότι θα μετανιώσει πικρά για την αποπομπή της.
Η 55χρονη ζήτησε την άσκηση διώξεων εις βάρος του ιατρού για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και μάλιστα κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Οπως εξέθεσε η 55χρονη, ο μηνυόμενος απολογούμενος δηλώνει άκρως αβασίμως και με περίσσεια θρασύτητα που υποτιμά την κοινή λογική και τον νου κάθε μέσου συνετού και σώφρονα ανθρώπου, θύμα σκευωρίας σε μία υπόθεση που δήθεν μεθοδεύτηκε από την πρώην ερωμένη του και συγκεκριμένα την ίδια.

Ισχυρίζεται ότι ο ιατρός προφανώς για λόγους εκδικητικούς στο πρόσωπό της φρόντισε να πλέξει ένα σενάριο "που θα ζήλευε και ο πιο πετυχημένος σεναριογράφος, ότι δήθεν δηλαδή ήμουν ερωμένη του και για λόγους εκδίκησης επειδή μου ζήτησε να διακόψουμε τον "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟ ΜΑΣ” του έστησα δήθεν πλεκτάνη για να τον καταστρέψω".

Και ενώ έτσι είχε η υπόθεση, η 55χρονη προχώρησε στην υποβολή και νέας μηνύσεως εις βάρος συγγενικού προσώπου - μάρτυρα υπεράσπισης του ιατρού ο οποίος διατείνεται σε ένορκη κατάθεσή του, ότι του είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με μία παντρεμένη γυναίκα και ότι τη συναντούσε σε σταθερή βάση στην εξοχική του κατοικία.

Υποστηρίζει ότι τον είχε φιλοξενήσει στην συγκεκριμένη οικία και μάλιστα του ζήτησε να φύγει για λίγη ώρα για να μεταβεί εκεί με τον παράνομο δεσμό του πράγμα που έκανε διακριτικά. Ισχυρίστηκε επίσης ότι την συνάντησε εκεί τον Αύγουστο του 2019 ακόμη δύο φορές ενώ τον Ιανουάριο του 2020 του είπε ότι η γυναίκα αυτή του είχε γίνει "τσιμπούρι" και ότι την χώρισε.
Διατείνεται ακόμη ότι τον ενοχλούσε τηλεφωνικά και επιβεβαιώνει όλους τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς για την συγκεκριμένη γυναίκα του ιατρού.

Ως συνήγοροι υπεράσπισής του ιατρού παρίστανται οι δικηγόροι κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής.

Πηγή: dimokratiki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo