20.9 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    «Δεν αφαίρεσα το μπουκάλι με το εμβόλιο για covid» – Τι υποστηρίζει ο ντελιβεράς στην Αγία Παρασκευή


    Κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση κλοπής φιαλιδίου με πέντε δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού από το εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής, αρνείται ο 36χρονος διανομέας που συνελήφθη από την αστυνομία.
    Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς του τμήματος της Αγίας Παρασκευής, «δεν έχω καμία ανάμειξη με την υπόθεση. Παρέδωσα τους καφέδες και σε διάστημα 4 μόλις λεπτών, είχα φύγει από το σημείο και επέστρεψα στην εργασία μου. Μάλιστα με κάλεσαν οι νοσηλεύτριες λίγο αργότερα και επέστρεψα στο εμβολιαστικό κέντρο».
    Από την πλευρά τους οι δυο νοσηλεύτριες που ενημέρωσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν την «κλοπή», υποστήριξαν πως ο μεταφορέας παρέμεινε στο εμβολιαστικό κέντρο για 15 λεπτά» και πως «δεν τον είδαν να παίρνει το φιαλίδιο, άλλα ήταν ο τελευταίος που είχε μπει στον χώρο, πριν διαπιστωθεί η απώλεια του».
    Ο 46χρονος υποστηρίζει πως «είναι το εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης», ενώ η συνήγορος του ζήτησε από τον εισαγγελέα να «ανοίξουν οι κάμερες που υπάρχουν στο εμβολιαστικό κέντρο για να εντοπιστεί ο πραγματικός δράστης της κλοπής».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ