Δολοφονία Καραϊβάζ: «Θα δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής», λένε οι δικηγόροι της οικογένειας

Κατερίνα Μάνθου 15-04-2021 11:14 Τελευταία ενημέρωση: 15-04-2021 11:14
Δολοφονία Καραϊβάζ: «Θα δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής», λένε οι δικηγόροι της οικογένειας
Για δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας, κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ

Για δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας, κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολος Λύτρας και Παναγιώτης Κασσής, επισημαίνοντας ότι έχουν λάβει εντολή να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους οι δυο δικηγόροι αναφέρουν τα εξής:

«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του. Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo