• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η οικονομία είναι το μεγάλου του ατού...

Χρήστος Μυτιλινιός 14-04-2021 11:14
Η οικονομία είναι το μεγάλου του ατού...
Παιδιά ψυχραιμία
Βλέπω σήμερα σε όλο το ίντερνετ έναν αφορισμό και μία έκπληξη προς τον Τσίπρα. Γιατί λέει έταξε κούρεμα και διαγραφές χρεών και 120 δόσεις και και και θα θα θα.

Και σύσσωμα σήμερα τα social τα media έχουν τρελαθεί και σχολιάζουν και λένε λένε λένε.

Παιδιά ψυχραιμία.

Είναι ο ίδιος ακριβώς που έταζε ότι θα σκίσει μνημόνια.

Είναι ο ίδιος που έταζε ότι θα καταργήσει τα διόδια.

Είναι ο ίδιος που έλεγε ότι ο ΕΝΦΙΑ δεν διορθώνεται, καταργείται.

Είναι ο ίδιος που έλεγε ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ.

Μην εκπλήσσεστε, δεν άλλαξε ποτέ. Κι αν πραγματικά πιστέψατε ότι η εξουσία τον ωρίμασε, πλανάστε. Δεν είναι θέμα ωριμότητος, δεν ήταν ποτέ έτσι κι αλλιώς. Είναι θέμα αριβισμού και πολιτικής απάτης. Είναι η μόνιμη συνταγή του για την εξουσία. Λέει όσα περισσότερα και μεγαλύτερα ψέματα μπορεί με σκοπό κάποιοι να πιστέψουν. 

Θα πιστέψουν; Μπορεί και να πιστέψουν κάποιοι. Σίγουρα όχι σαν το 2015. Το πολιτικό κεφάλαιο που λέγεται «Αλέξης Τσίπρας» είναι ξοφλημένο. Με τον Τσίπρα αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μέλλον. Όχι ότι υπάρχει και κάποιος που μπορεί να σηκώσει τον ΣΥΡΙΖΑ παραπάνω από όσο τον σήκωσε ποτέ ο Τσίπρας. Απλώς κυβέρνησε, ξεπούλησε τα πάντα για την καρέκλα και τελείωσε. Κι αυτό είναι ξεκάθαρα κάτι που δεν θα επιτρέψει ξανά σε παραπάνω ψηφοφόρους από τους μπετοναρισμένους του να τον ψηφίσουν.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι θα πει ο Τσίπρας. Ο Τσίπρας πάντα θα λέει και θα τάζει. Το ίδιο και οι δικοί του και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί έτσι έχει μάθει.

Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν αλλάζει ποτέ. Όσες κυβερνήσεις και να πάρει, σε όσες 17ωρες διαπραγματεύσεις και αν πάει, όσο κι αν αναγκαστεί να δουλέψει στη ζωή του.

Ο πολιτικός του χαρακτήρας είναι αυτός, ήταν αυτός και αυτός θα παραμείνει. Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo