Κραυγή αγωνίας από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων - Μεσίστιες σημαίες και μαύρα πανό

lawandorder.gr 13-04-2021 15:28
Κραυγή αγωνίας από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων - Μεσίστιες σημαίες και μαύρα πανό
Θα γνωστοποιήσουν τα προβλήματα του κλάδου και τις καταστροφικές συνέπειες από την υποχρεωτική αναστολή λειτουργίας των γυμναστηρίων
Σε συμβολική τοποθέτηση μεσίστιων σημαιών και μαύρων πανό στις προσόψεις των γυμναστηρίων, προχωρούν την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, οι ιδιοκτήτες τους. Κάλεσμα απευθύνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος την Τετάρτη 19 Απριλίου σε καθιστική διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Γυμναστηρίων:
 
Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος "ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ" , το οποίο έχει εξαγγείλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και το οποίο περιλαμβάνει κλιμακωτής εφαρμογής ενέργειες, δράσεις και κινητοποίησες, σας πληροφορούμε τα ακόλουθα:
 
1. Στις 24 Μαρτίου 2021 ο ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου
 
2. Στις 2 Απριλίου 2021 απέστειλε προς την κυβέρνηση, τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, τα ΜΜΕ και την ελληνική κοινωνία ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας.
 
Το επόμενο βήμα είναι από αύριο, Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, να τοποθετηθούν συμβολικά μεσίστιες σημαίες και μαύρα πανό στις προσόψεις των γυμναστηρίων και καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην συμβολική αυτή ενέργεια.
 
Την Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί καθιστική διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στην οποία θα λάβουν μέρος ΜΟΝΟ εκπρόσωποι του κλάδου από την Αθήνα και την περιφέρεια.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ, η άδεια που έχουμε λάβει από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών είναι ΜΟΝΟ για 12 άτομα (λόγω covid-19) και δεν είναι δυνατή η συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων.
 
Στη διάρκεια της καθιστικής διαμαρτυρίας θα διανεμηθεί στους περαστικούς τετρασέλιδο έντυπο για την γνωστοποίηση των προβλημάτων του κλάδου και τις καταστροφικές συνέπειες από την υποχρεωτική αναστολή λειτουργίας των γυμναστηρίων.
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo