13 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Τρόμος στην οδό Ηπείρου για 25χρονη – Έγκυος η γυναίκα που κατήγγειλε επίθεση με καυστικό υγρό (εικόνες)


    Μνήμες από την υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας που είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, «ξύπνησε» η καταγγελία μιας 25χρονης εγκύου, που ανέφερε στους αστυνομικούς πως άγνωστος άνδρας, της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο ακουμπώντας της στο πρόσωπο, ένα πανί με άγνωστο καυστικό υγρό.
    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, ένας άγνωστος άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της, ενώ κινούνταν πεζή στις 00:30 της 11ης Απριλίου. Χωρίς να της πει το παραμικρό, την ακινητοποίησε, την έριξε στο έδαφος και της τοποθέτησε το πανί με το καυστικό υγρό στο πρόσωπο.
    Στη συνέχεια την εγκατέλειψε στο σημείο και απομακρύνθηκε με το όχημα. Η 25χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλεύεται, με τους αστυνομικούς να διερευνούν πολύ προσεκτικά την καταγγελία, προσπαθώντας να καλύψουν τα κενά στην υπόθεση.
    Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο την επίμαχη ώρα της επίθεσης, ενώ θα παρθούν καταθέσεις τόσο από το θύμα, όσο και από το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ