22.5 C
Athens
20.9 C
Thessaloniki
Τρίτη 16 Απριλίου 2024
More

    «Χαρτογραφούν» το δρομολόγιο του Καραϊβάζ αναζητώντας «καθαρό» καρέ των δραστών – Σφαίρα βρήκε το κινητό του


    Καρέ-καρέ εξετάζουν στην ΕΛΑΣ υλικό δεκάδων ωρών βιντεοληπτικού υλικού, από το δρομολόγιο που ακολούθησε ο Γιώργος Καραϊβάζ από τη στιγμή που μπήκε στο τζιπ του, φεύγοντας από το στούντιο τηλεοπτικού σταθμού που εργαζόταν, έως το σπίτι του, αναζητώντας έστω και ένα στιγμιότυπο όπου θα εμφανίζονται ακάλυπτα τα πρόσωπα των δραστών της δολοφονίας του.
    Για να το καταφέρουν αυτό, οι αστυνομικοί έχουν «σαρώσει» κάθε διαθέσιμη κάμερα ασφαλείας και κυκλοφορίας, από την Παιανία, υλικό ασφαλείας κατά μήκος της Αττικής Οδού, έως και το σπίτι του στην οδό Άννινος στον Άλιμο.
    Αξίζει να σημειωθεί, πως στο «κυνήγι» των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ, έχει μπει το σύνολο των ειδικών υπηρεσιών της ΓΑΔΑ καθώς ο εντοπισμός των δραστών αποτελεί θέμα τιμής για την αστυνομία.
    Παράλληλα, οι αστυνομικοί δεν αρκούνται στον εντοπισμό βιντεοληπτικού υλικού από την ημέρα της δολοφονίας του δημοσιογράφου, αλλά και προηγούμενων ημερών, καθώς θεωρείται δεδομένο πως είχαν κάνει «πρόβες θανάτου» ημέρες πριν από την στιγμή της στυγερής δολοφονίας.
    Σφαίρα κατέστρεψε το κινητό τηλέφωνο
    Όπως έγινε γνωστό, κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης, μια σφαίρα που είχε στόχο το σώμα του Γιώργου Καραϊβάζ, κατέστρεψε το κινητό του τηλέφωνο, κάτι που ενδέχεται να καταστήσει δύσκολη, την ανάσυρση δεδομένων από τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών.
    Εντολή Χρυσοχοϊδη για εξιχνίαση της υπόθεσης
    Δεν είναι τυχαίο πως ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει ζητήσει από τα στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, του τμήματος εκβιαστών και της δίωξης ναρκωτικών να έχουν άμεση επαφή, προκειμένου να ανταλλάσσουν πληροφορίες και να υπάρχει άμεση επικοινωνία για κάθε εξέλιξη της υπόθεσης. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κύριος Χρυσοχοϊδης, θα έχουν στην διάθεσή τους, κάθε διαθέσιμο πόρο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
    Ο ρόλος της γυναίκας «μυστήριο»
    Την ίδια στιγμή, «γρίφο» για την ΕΛΑΣ, αποτελεί η παρουσία μιας γυναίκας κοντά στο σημείο της δολοφονίας του δημοσιογράφου, η οποία φαίνεται να μιλάει για τουλάχιστον 5 λεπτά στο κινητό της τηλέφωνο, με τις αρχές να μην έχουν ακόμη αποσαφηνίσει αν σχετίζεται με τους δράστες και είχε τον ρόλο «παρατηρητή» ή αν η παρουσία της είναι άσχετη με την εκτέλεση. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει καταστεί εφικτός ο εντοπισμός της.
    Διαβάστε και:
    Γιώργος Καραϊβάζ: Νέα βίντεο λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία – Οι εκτελεστές σχεδόν διασταυρώθηκαν με περιπολικό



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ