Προκλητικά κορονοπάρτι στην Αθήνα, στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη με γεμάτες ΜΕΘ

lawandorder.gr 11-04-2021 10:04
Προκλητικά κορονοπάρτι στην Αθήνα, στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη με γεμάτες ΜΕΘ
Παρά το lockdown και τα χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού καθημερινά τα κορονοπάρτι σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη δίνουν και παίρνουν

Η πανδημία του κορονοϊού σαρώνει καθώς η χώρα μετρά καθημερινά χιλιάδες νέα κρούσματα. Το ΕΣΥ να πιέζεται με εκατοντάδες εισαγωγές στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ , αλλά πολλοί συμπολίτες νέοι σε ηλικία συνεχίζουν κάνουν κορονοπάρτι, αγνοώντας προκλητικά τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ.

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι στην πλατεία Βαρνάβα η κατάσταση τα τελευταία βράδια μοιάζει ανεξέλεγκτη καθώς γίνονται συνεχώς πάρτι με ποτά και δυνατή μουσική. Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στην πλατεία, μουσική με ηχεία παίζει στη διαπασών και εξελίσσεται ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι. Μάλιστα όπως λένε η ηχορύπανση είναι τεράστια ενώ οι περισσότεροι νεαροί που βρίσκονται στο πάρτι δεν φοράνε μάσκα.

 

Κορονοπάρτι και στην Πάτρα

Πάρτι στήθηκε το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία Όλγας στο κέντρο της Πάτρας. Αρκετοί ήταν οι συγκεντρωμένοι στο σημείο ενώ από ηχεία ακουγόταν μουσική όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του thebest. Επίσης αρκετοί είχαν βγει για βόλτα σε άλλες κεντρικές πλατείες της Πάτρας, όπως αυτή των Υψηλών Αλωνίων.

 

Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Την επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ το βράδυ του Σαββάτου ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν έξω από καφέ μπαρ της συμπρωτεύουσας.

Πεζές περιπολίες, μοτοσικλετιστές αλλά και περιπολικά χρησιμοποιήθηκαν για να ζητήσουν από τον κόσμο να απομακρυνθεί μπροστά από τα καφέ μπαρ. Όπως μετέδωσε το GR Times, επικρατούσε μεγάλος συνωστισμός και δεν τηρήθηκαν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo