Ποιoς βουλευτής της ΝΔ θα είναι εισηγητής για τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία;

Law and Order 10-04-2021 18:28
Ποιoς βουλευτής της ΝΔ θα είναι εισηγητής για τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία;
Ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι ο Δημήτρης Καιρίδης, ενώ αρκετοί θεωρούν ιδανική περίπτωση τη Ντόρα Μπακογιάννη
Γύρω στα τέλη του Απριλίου έχει προγραμματιστεί να έρθει στη Βουλή η κύρωση των μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία. Αυτό που αναζητείται είναι ο «ηρωικός» βουλευτής της ΝΔ που θα δεχθεί να είναι εισηγητής, αφού ο Αγγελος Συρίγος, που είχε «κλειδώσει», είναι πλέον υφυπουργός Παιδείας. 

Ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να οριστεί εισηγητής για τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, όταν αυτά έρθουν στη Βουλή, είναι ο Δημήτρης Καιρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του «Θεωρείου» της «Καθημερινής».

Ο βουλευτής του Βορείου Τομέα Αθηνών αποτελεί μια πολύ πιθανή επιλογή για το Μαξίμου, αλλά δεν είναι η μόνη, σχολιάζει η στήλη. «Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ιδανική περίπτωση εισηγήτριας στο εν λόγω θέμα την Ντόρα Μπακογιάννη. Είναι πρώην υπουργός, με μεγάλη εμπειρία στα εξωτερικά, και διαχρονικά υπέρμαχος της αμοιβαίως αποδεκτής λύσης με τη γειτονική χώρα. Πολύτιμα στοιχεία, ώστε να αναλάβει αυτή τη δύσκολη αποστολή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo