Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τ.Α. Κερατέας

lawandorder.gr 10-04-2021 17:05
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τ.Α. Κερατέας
«Μια ακόμα επιτυχία στην πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών από το Τ.Α. Κερατέας»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με ανακοίνωσή της «συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας για τη σύλληψη νεαρού ημεδαπού δράστη, κατηγορούμενου για κατ’ επάγγελμα διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (χασίς).

Ειδικότερα, κατόπιν σχετικών πληροφοριών οι οποίες είχαν περιέλθει στην συγκεκριμένη Υπηρεσία για τον συλληφθέντα, σύμφωνα με τις οποίες κατ’ εξακολούθηση προέβαινε σε εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, άμεσα τέθηκε σε παρακολούθηση τόσο ο ίδιος, όσο και η οικία του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί η εγκληματική του δράση.

Σε διενεργηθείσα κατ’ οικον αστυνομική επιχείρηση που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα αντικειμένων που αποδεικνύουν την εγκληματική του δράση, σχετιζόμενη με το εμπόριο ινδικής κάνναβης (χασίς).

Ο ανωτέρω, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, όπου ομολόγησε τον τρόπο με τον οποίον δρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Για άλλη μία φορά οι συνάδελφοί μας στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατέας επέδειξαν ζήλο, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση προσφέροντας τα μέγιστα στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo