Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο ράπερ DMX

lawandorder.gr 09-04-2021 21:14 Τελευταία ενημέρωση: 09-04-2021 21:16
Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο ράπερ DMX
Ο DMX νοσηλεύτηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή προσβολή

Ο DMX, ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους ράπερ που εμφανίστηκε τη δεκαετία του 1990, πέθανε σήμερα, σε ηλικία 50 ετών.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι που ανακοινώνουμε σήμερα ότι το αγαπημένο μας πρόσωπο, ο DMX, γεννημένος ως Ερλ Σίμονς, πέθανε σε ηλικία 50 ετών στο νοσοκομείο Γουάιτ Πλέινς με την οικογένειά του στο πλευρό του μετά την τοποθέτησή του σε μηχανική υποστήριξη τις τελευταίες ημέρες» ανακοίνωσε η οικογένειά του. 

«Ο Ερλ ήταν πολεμιστής που πολεμούσε μέχρι το τέλος. Αγαπούσε την οικογένειά του με όλη του την καρδιά και αγαπάμε τις στιγμές που περάσαμε μαζί του. Η μουσική του Ερλ ενέπνευσε αμέτρητους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και η εμβληματική κληρονομιά του θα ζήσει για πάντα. Εκτιμάμε όλη την αγάπη και την υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια του αδελφού, του πατέρα, του θείου μας και του ανθρώπου που ο κόσμος γνώριζε ως DMX. Θα κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την επικήδεια τελετή μόλις ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο DMX νοσηλεύτηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή προσβολή. Ο μάνατζέρ του, Στιβ Ρίφκιντ, δήλωσε την Τετάρτη ότι παρέμενε σε μηχανική υποστήριξη  και σε κώμα, και είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί σε εξέταση λειτουργίας εγκεφάλου. Τα πρώτα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο DMX υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αλλά οι εκπρόσωποί του δεν επιβεβαίωσαν αυτές τις πληροφορίες, σύμφωνα με το Variety.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo