• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εισαγγελική πρόταση: Σε δίκη η 36χρονη Έφη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα

Κατερίνα Μάνθου 09-04-2021 12:48 Τελευταία ενημέρωση: 09-04-2021 12:48
Εισαγγελική πρόταση: Σε δίκη η 36χρονη Έφη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα
Την τελική απόφαση για την παραπομπή ή μη της κατηγορουμένης σε δίκη την έχει το συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμα του
Πρόταση καταπέλτη για την 36χρονη Έφη Κ. που έριξε το βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα, έκανε ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών. 
 
Επικαλούμενος τα στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ασφάλειας λόγω της ποσότητας και της πυκνότητας του υλικού, ο εισαγγελέας εισηγείται να παραπεμφθεί σε δίκη η κατηγορουμένη  για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
 
Την τελική απόφαση για την παραπομπή ή μη της κατηγορουμένης σε δίκη την έχει το συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμα του.
 
Η κατηγορουμένη στη πρόσφατη συμπληρωματική απολογία της στην ανακρίτρια είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων τα εξής:
 
«Απέκτησα μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Τη θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και με έκανε να δω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Δεν θέλω να το αναπτύξω περαιτέρω ώσπου να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο και να ειπωθούν όλες οι αλήθειες. Δεν θα ήθελα να παρερμηνευτεί τίποτα από τα παραπάνω με εικασίες και φανταστικά σενάρια για αυτό. Προς το παρόν παραμένω σε όσα είπα ως τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo