17.8 C
Athens
18.6 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    #metoo: Η ώρα του εισαγγελέα για δημοφιλή ηθοποιό – Σήμερα οι εξηγήσεις για ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού


    Για τρία αδικήματα καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις γνωστός κωμικός ηθοποιός σε εισαγγελέα, ο οποίος διενεργεί έρευνα σε βάρος του για ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.
    Ο ηθοποιός έχει κληθεί για σήμερα να παράσχει ανωμοτί εξηγήσεις για τα τρία αυτά αδικήματα που είναι σε βαθμό κακουργήματος. Το πιθανότερο είναι όμως ότι δια του δικηγόρου του θα ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Οι συγκεκριμένες καταγγελίες διαβιβάστηκαν στην εισαγγελία από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και είναι σύμφωνα με πληροφορίες, «καταπέλτης» για τον ελεγχόμενο.
    Οι καταγγελίες προέρχονται από τρεις γυναίκες και τα υπό διερεύνηση αδικήματα φέρονται να έλαβαν χώρα τα έτη 2008, 2010 και 2014.
    Συγκεκριμένα, η γυναίκα η οποία φέρεται να περιέγραψε στον εισαγγελέα με τη μαρτυρία της βιασμό, αναφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε σεξουαλική επίθεση του ηθοποιού εναντίον της μέσα σε θεατρικό χώρο και ενώ η ίδια αναζητούσε εργασία στο χώρο του θεάτρου.
    Ακόμη, μια γυναίκα έχει περιγράψει επίσης σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον ηθοποιό μέσα στο όχημά του και ενώ η ίδια είχε προηγουμένως μαζί του επαγγελματικό ραντεβού.
    Τέλος, η τρίτη παθούσα, έχει καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε μέσα σε καμαρίνι και ενώ εκείνη είχε συζητήσει μαζί του για επαγγελματική συνεργασία. Η καταγγέλλουσα έχει αναφέρει ότι ο δημοφιλής κωμικός την στρίμωξε σε ένα καναπέ, όπου και άρχισε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και να προσπαθεί να της κατεβάσει το παντελόνι.
    Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, περιλαμβάνονται σύμφωνα με τις πληροφορίες και καταθέσεις μαρτύρων που επιβεβαιώνουν τα καταγγελλόμενα. Αμέσως μετά τη παροχή εξηγήσεων από τον ηθοποιό, οι οποίες μάλιστα μπορεί να δοθούν χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία του αλλά με την κατάθεση υπομνήματος δια του δικηγόρου του, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού. Αν πάντως, ασκηθεί δίωξη ο ηθοποιός θα απολογηθεί σε ανακριτή, ο οποίος και θα κρίνει εάν πρέπει ή όχι να του επιβληθεί προσωρινή κράτηση.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ