ΠΟΑΣΥ: Καμία αύξηση στο κόστος σίτισης των αστυνομικών

lawandorder.gr 08-04-2021 22:58
ΠΟΑΣΥ: Καμία αύξηση στο κόστος σίτισης των αστυνομικών
Η αύξηση του κόστους για την σίτιση των αστυνομικών στις λέσχες ήταν το θέμα της συνάντησης του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ

Η αύξηση του κόστους για την σίτιση των αστυνομικών στις λέσχες ήταν το θέμα της συνάντησης του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, συναντήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ και συζήτησε μαζί του σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει όσον αφορά την αύξηση του κόστους για την σίτιση των αστυνομικών στις λέσχες.

Η Ομοσπονδία μας, από την πρώτη στιγμή, κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία αύξηση και το ίδιο επισημάνθηκε και στον κύριο Αρχηγό, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει ως έχει η σημερινή ισχύουσα τιμή.

Η Ομοσπονδία μας θα παραμείνει πιστή στις αρχές της και θα διαφυλάττει πάντα τα συμφέροντα των αστυνομικών, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν, για προσωπική προβολή και όφελος, να διαταράξουν την ενότητά της.

Συνεχίζουμε, δεν περισσεύει κανείς.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo