• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Επιχείρηση της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας για καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών

lawandorder.gr 08-04-2021 22:46
Επιχείρηση της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας για καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών
Ελέγχθηκαν συνολικά (87) άτομα και συνελήφθησαν (10) για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών - Κατασχεθήκαν ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης, μεθαμφεταμίνης και ναρκωτικών δισκίων
Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας.

Στην ανωτέρω επιχείρηση συμμετείχαν και αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, των Ο.Π.Κ.Ε, Ομάδων Δράσης και της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Η επιχείρηση αναπτύχτηκε στην Πλατεία Βικτωρίας και τους πέριξ δρόμους, στις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου, Καρόλου, Μάρνη, Στουρνάρη, 3ης Σεπτεμβρίου και στις Πλατείες Ομονοίας και Καραϊσκάκη.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν συνολικά (87) άτομα, προσήχθησαν (34) και συνελήφθησαν (10) άτομα (δύο ημεδαποί και οκτώ αλλοδαποί), για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 ακατέργαστη κάνναβη βάρους -887,4- γραμμαρίων
 ηρωίνη βάρους -0,8- γραμμαρίων
 μεθαμφεταμίνη βάρους -1,4- γραμμ.
 -12- ναρκωτικά δισκία

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo