Νέα εισαγγελική παρέμβαση για Φουρθιώτη μετά τις αποκαλύψεις για πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ

Κατερίνα Μάνθου 08-04-2021 19:02
Νέα εισαγγελική παρέμβαση για Φουρθιώτη μετά τις αποκαλύψεις για πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ
Η νέα δικογραφία σχηματίστηκε από την εισαγγελία έπειτα από καταγγελία που έκανε δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Στεφανάτου μπαίνουν πλέον οι νέες καταγγελίες για τον Μένιο Φουρθιώτη σχετικά με την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ και πλαστό διαπιστευτήριο που του επέτρεπε την είσοδο του σε υπουργεία. Η νέα δικογραφία σχηματίστηκε από την εισαγγελία έπειτα από καταγγελία που έκανε δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Βάσει της καταγγελίας αυτής η προϊσταμένη της εισαγγελίας σχημάτισε δικογραφία και ανέθεσε την έρευνα της υπόθεσης στον κ. Στεφανάτο, ο οποίος και θα αναζητήσει ενδεχόμενα αδικήματα, όπως πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα, στον ίδιο εισαγγελέα αναμένεται να διαβιβαστεί και η σχετική αναφορά της ΕΣΗΕΑ, η οποία σε ανακοίνωση της ανέφερε πως Μένιος Φουρθιώτης δεν είναι μέλος της. Επίσης, στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται από σήμερα και ο φάκελος που απεστάλη από τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα, μαζί με τα έγγραφα που είχε προσκομίσει ο ελεγχόμενος παρουσιαστής προκειμένου να εξασφαλίσει διαπίστευση για την είσοδό του στο Βουλή, η οποία ωστόσο ουδέποτε του χορηγήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως ο Μένιος Φουρθιώτης βρίσκεται στο επίκεντρο δυο ακόμη εισαγγελικών ερευνών που διεξάγονται από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και την οικονομική εισαγγελία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo