Μητσοτάκης για Τσιόδρα: Λείπει από την ενημέρωση για τον Covid - Στοχοποιήθηκε χυδαία

Newsroom L&O 07-04-2021 22:11 Τελευταία ενημέρωση: 07-04-2021 22:16
Μητσοτάκης για Τσιόδρα: Λείπει από την ενημέρωση για τον Covid - Στοχοποιήθηκε χυδαία
O πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην απουσία του λοιμωξιολόγου

Για το «κενό» που έχει αφήσει η απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα από την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star.

«Πιστεύω ότι λείπει αλλά ο ίδιος πήρε την απόφαση, την οποία σέβομαι απόλυτα, να συμβουλεύει την κυβέρνηση και εμένα προσωπικά χωρίς να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας» σχολίασε ο πρωθυπουργός, εκτιμώντας πως ο λοιμωξιολόγος αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της χυδαίας στοχοποίησης που δέχθηκε:

«Αν θέλετε την άποψή μου, πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που έγινε αυτό είναι γιατί και ο ίδιος στοχοποιήθηκε χυδαία όταν είχε πολύ μεγάλη επικοινωνιακή έκθεση», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο ανέφερε πως συνομιλεί σχεδόν καθημερινά με τον καθηγητή, ενώ τρεις φορές τη βδομάδα έχουν πρωινή σύσκεψη όπου εξετάζουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Σημειώνεται πως ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας αποτέλεσε το «πρόσωπο» του υπουργείου για την ενημέρωση τοων πολιτών, έχοντας αποκτήσει μάλιστα το προσωνύμιο του «Στρατηγού» στη μάχη με τον κοροναϊό.

 

Πηγή: Parapolitika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo