Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Τον σκότωσε κι απομακρύνθηκε ατάραχος (βίντεο)

Newsroom L&O 07-04-2021 20:34
Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Τον σκότωσε κι απομακρύνθηκε ατάραχος (βίντεο)
Ο συνταξιούχος λαχειοπώλης, που φαίνεται να περνά το δρόμο φορώντας μαύρο παντελόνι και μαύρο σακάκι, πήγε στο κατάστημα αποφασισμένος να σκοτώσει

Ατάραχος, ψύχραιμος και σαν να μην είχε αντιληφθεί την τραγωδία που προκάλεσε, βγήκε από το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία, ο 72χρονος άνδρας που σκότωσε για ασήμαντη αφορμή έναν 39χρονο πατέρα ενός παιδιού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα γειτονικού καταστήματος, ο συνταξιούχος λαχειοπώλης, που φαίνεται να περνάει τον δρόμο φορώντας μαύρο παντελόνι και μαύρο σακάκι, πήγε στο κατάστημα αποφασισμένος να σκοτώσει.

Έβγαλε το περίστροφό του και άνοιξε πυρ κατά του άτυχου ιδιοκτήτη της επιχείρησης και στην συνέχεια, βγήκε ατάραχος από το κατάστημα, στάθηκε για λίγα λεπτά και απομακρύνθηκε.

Σε κατάσταση σοκ, δυο γυναίκες, δεν μπορούσαν -όπως φαίνεται στο βίντεο- να συνειδητοποιήσουν πως έγιναν μάρτυρες μιας τραγωδίας μέρα μεσημέρι.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 39χρονο, ο οποίος δυστυχώς εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Αφορμή για την τραγωδία στάθηκε η διαφωνία για το ύψος του λογαριασμού ενός κινητού τηλεφώνου. Στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης, ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης μπήκε στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και ζήτησε εξηγήσεις για τη σύνδεση του κινητού του, απαιτώντας να την διακόψει. Ο άτυχος 39χρονος προσπάθησε να του εξηγήσει, αλλά μάταια.

Ο ηλικιωμένος έφυγε από το κατάστημα, αλλά επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και εκτέλεσε εξ επαφής με περίστροφο το θύμα του. Ο δράστης του φόνου παραδόθηκε στην αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo