ΠΟΑΣΥ: Εκτός από ανικανότητα έχετε και θράσος

lawandorder.gr 07-04-2021 14:21
ΠΟΑΣΥ: Εκτός από ανικανότητα έχετε και θράσος
Αντί να κάνουν πράξη τις διαβεβαιώσεις του κ. Πρωθυπουργού και το ενδιαφέρον του για στήριξη του αστυνομικού προσωπικού, θέλουν να αυξήσουν κατά 150% (!) την τιμή των γευμάτων

Σφοδρή επίθεση κατά της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αλλά και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ εξαπολύει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), με αφορμή την από απόφαση των υπηρεσιακών οργάνων που «θέλουν να αυξήσουν κατά 150% (!) την τιμή των γευμάτων που παρέχονται στο αστυνομικό προσωπικό από τα εστιατόρια της αστυνομίας».

«Η αύξηση αυτή, πέρα από την αβάστακτη οικονομική επιβάρυνση που επιφέρει στο αστυνομικό προσωπικό, εύλογα θα πλήξει το ηθικό του καθώς για άλλη μια φορά θα διαπιστώνει την εγκατάλειψη και την απαξίωσή του», τονίζει η Ομοσπονδία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ):

Σε μια εποχή που ο Έλληνας Αστυνομικός βιώνει μια από τις χειρότερες περιόδους διαρκούς εργασιακής ανασφάλειας και επικίνδυνης αβεβαιότητας, πληροφορούμαστε ότι Πολιτική και Φυσική Ηγεσία υιοθετούν μια προκλητική απόφαση!

Αντί να κάνουν πράξη τις διαβεβαιώσεις του κ. Πρωθυπουργού και το ενδιαφέρον του για στήριξη του αστυνομικού προσωπικού που έβαλε πλάτη τόσο στη διαχείριση του μεταναστευτικού - προσφυγικού στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου, όσο και στην αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, όχι μόνο αρκούνται στα «μπράβο» και στις λεκτικές ευχαριστίες, αλλά μετά από απόφαση των υπηρεσιακών οργάνων θέλουν να αυξήσουν κατά 150% (!) την τιμή των γευμάτων που παρέχονται στο αστυνομικό προσωπικό από τα εστιατόρια της αστυνομίας…

Η αύξηση αυτή, πέρα από την αβάστακτη οικονομική επιβάρυνση που επιφέρει στο αστυνομικό προσωπικόεύλογα θα πλήξει το ηθικό του καθώς για άλλη μια φορά θα διαπιστώνει την εγκατάλειψη και την απαξίωσή του.

Καλούμε την Πολιτική Ηγεσία να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης αναφορικά με τα χρόνια προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού και τα αιτήματα της Ομοσπονδίας μας και την Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να σταθεί δίπλα στην Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό που δίνουν σήμερα και τη ζωή τους για να σταθεί όρθιος ο τόπος.

Από την πλευρά μας τους προειδοποιούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστεί καμιά τέτοια κατάπτυστη απόφαση. Το θράσος έχει και τα όριά του.

ΩΣ ΕΔΩ!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος και ο γενικός Γραμματέας
ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo