• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Χανιά: Στα φαρμακεία της πόλης οι πρώτες ποσότητες self tests

lawandorder.gr 07-04-2021 11:01 Τελευταία ενημέρωση: 07-04-2021 11:01
Χανιά: Στα φαρμακεία της πόλης οι πρώτες ποσότητες self tests
Οι ποσότητες των self tests παραλήφθηκαν και αποθηκεύτηκαν στην φαρμακαποθήκη του Συνεταιρισμού, ο οποίος εξυπηρετεί το σύνολο των φαρμακείων της Περιφερειακής Ενότητας

Στην προώθηση στα φαρμακεία των Χανίων των πρώτων ποσοτήτων self test για την ανίχνευση του κορονοϊού, προχωρά από σήμερα Τετάρτη ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Χανίων.

Οι ποσότητες των self tests παραλήφθηκαν και αποθηκεύτηκαν στην φαρμακαποθήκη του Συνεταιρισμού, ο οποίος εξυπηρετεί το σύνολο των φαρμακείων της Περιφερειακής Ενότητας.

Η όλη διαδικασία γίνεται σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ανακοίνωση του Συνεταιρισμού, «πραγματοποιείται δίχως κανένα οικονομικό όφελος για το Συνεταιρισμό, αντιθέτως κινητοποιούμε το σύνολο των δυνάμεων μας για να εξασφαλίσουμε τις παραδόσεις των tests με ταχύτητα κι αξιοπιστία.

Το κέρδος μας θα είναι η συμβολή μας στην προστασία της δημόσιας υγείας και η έξοδος από την υγειονομική κρίση το συντομότερο δυνατόν».

Την παρουσίαση της διαδικασίας διανομής έκανε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Τάσος Βάμβουκας.

Στα Χανιά έφτασαν 16.000 τέστ και με την πρώτη διανομή κάθε φαρμακείο θα παραλάβει 75 τεστ.

Τα τεστ, όπως αναφέρει ο Συνεταιρισμός θα είναι διαθέσιμα για το κοινό, διαμέσου των φαρμακείων μόλις ενεργοποιηθεί η ψηφιακή πλατφόρμα, στη οποία θα δηλώνεται το ΑΜΚΑ του ενδιαφερόμενου και η διανομή θα γίνεται πάντα σύμφωνα με την προτεραιότητα που έχει ορίσει η κυβέρνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo