Ένωση Ν/Α: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης

lawandorder.gr 07-04-2021 09:50
Ένωση Ν/Α: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης
Παράλληλα ζητούν να ενισχυθεί άμεσα η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, εν όψει θερινής περιόδου, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει υποστεί σημαντική υποστελέχωση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτοανατολικής Αττικής συγχαίρει του συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών και των εμπλεκομένων Υπηρεσιών για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία έκλεβε πολυτελή οχήματα για να εισπράξει τα ασφάλιστρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Γεώργιος Καλλιακμάνης και ο γενικός γραμματέας Νικόλαος Κορομηλάς:

Η Ένωσή μας συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης και τη σύλληψη έξι (6) ατόμων. Οι δράστες, σκηνοθετούσαν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια τα πουλούσαν για ανταλλακτικά. Δρούσαν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να επωφελούνται τόσο οι ίδιοι, όσο και οι «παθόντες» ιδιοκτήτες των οχημάτων, καθώς αποζημιωνόντουσαν από την ασφαλιστική εταιρία λόγω της κλοπής.

Οργανώθηκε ευρείας κλίμακας επιχείρηση, κατά την οποία, παρουσία δικαστικών λειτουργών πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη είσοδος στις οικίες των εμπλεκομένων, στην αποθήκη που γινόταν ο διαμελισμός των αυτοκινήτων και στην εταιρεία που πουλούσε τα πολυτελή αυτοκίνητα.

Μεταξύ των ευρημάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και περισσότερα από εκατό (100) οχήματα.

Οι συνάδελφοι για άλλη μία φορά επέδειξαν ζήλο και αυταπάρνηση. Με απόλυτο επαγγελματισμό και υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, εργάστηκαν με μεθοδικότητα για τη συγκεκριμένη υπόθεση με αποτέλεσμα να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που οδήγησε στη σύλληψη των ατόμων και στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης.

Είναι γεγονός όμως, πως το φιλότιμο δεν αρκεί.

Πρέπει άμεσα η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών να ενισχυθεί εν όψει θερινής περιόδου, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει υποστεί σημαντική υποστελέχωση. Απαιτείται να μετακινηθεί στον Αερολιμένα ικανός αριθμός Αστυνομικών προκειμένου να συνεχιστούν οι επιτυχίες αλλά και να διασφαλιστεί η ομαλή διέλευση, όλων των διερχομένων επιβατών.

Βασική προτεραιότητα της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας, πρέπει να είναι η αποφυγή οποιουδήποτε αρνητικού γεγονότος στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς κάτι τέτοιο θα έχει διεθνή αντίκτυπο για τη Χώρα μας.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo