20.5 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Εισαγγελέας καλεί δημοφιλή ηθοποιό: Για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού δίνει ανωμοτί εξηγήσεις


    Αντιμέτωπος με τις εισαγγελικές αρχές βρίσκεται πλέον δημοφιλής κωμικός ηθοποιός καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελία έλαβε κλήση ώστε να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για τρεις κατηγορίες, η μια για βιασμό και οι άλλες δυο για απόπειρες βιασμού. Και τα τρία αδικήματα είναι σε βαθμό κακουργήματος.
    Για την υπόθεση είχε διενεργηθεί έρευνα από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, έπειτα από καταγγελίες που έφτασαν ενώπιον της από το Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ). Οι καταγγελίες προέρχονται από τρεις γυναίκες και τα υπό διερεύνηση αδικήματα φέρονται να έλαβαν χώρα τα έτη 2008, 2010 και 2014.
    Συγκεκριμένα, η γυναίκα η οποία φέρεται να περιέγραψε στον εισαγγελέα με τη μαρτυρία της βιασμό, αναφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες σεξουαλική επίθεση του ηθοποιού εναντίον της μέσα σε θεατρικό χώρο και ενώ η ίδια αναζητούσε εργασία στο χώρο του θεάτρου.
    Ακόμη, μια γυναίκα έχει περιγράψει επίσης σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον ηθοποιό μέσα στο όχημά του και ενώ η ίδια είχε προηγουμένως μαζί του επαγγελματικό ραντεβού. Η παθούσα είχε καταγγείλει πως μπήκε στο αυτοκίνητο του ηθοποιού για να την επιστρέψει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε με το αμάξι σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Εκεί, όπως έχει αναφέρει, αποπειράθηκε να τη βιάσει.
    «…Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. «Πάρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα», μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. «Αντε γαμ… που θες και ρόλο!»…
    Τέλος, η τρίτη παθούσα, έχει καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε μέσα σε καμαρίνι και ενώ εκείνη είχε συζητήσει μαζί του για επαγγελματική συνεργασία. Η καταγγέλλουσα έχει αναφέρει ότι ο δημοφιλής κωμικός την στρίμωξε σε ένα καναπέ, όπου και άρχισε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και να προσπαθεί να της κατεβάσει το παντελόνι.
    Ακόμη, η ίδια γυναίκα φέρεται να έχει καταθέσει πως φώναζε και ζητούσε από τον ηθοποιό να την αφήσει να φύγει, και όταν άρχισε τελικά να τρέχει προς την πόρτα, εκείνος της είπε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη! Η γυναίκα ανέφερε ότι τελικά ο ηθοποιός άνοιξε την πόρτα, εξαπολύοντας όμως απειλές εναντίον της ότι θα την καταστρέψει επαγγελματικά.
    Ο ηθοποιός έχει δικαίωμα να ζητήσει από τον εισαγγελέα να λάβει προθεσμία ώστε να ενημερωθεί για όσα του αποδίδονται και να ετοιμάσει τις εξηγήσεις τους. Αν ασκηθεί, πάντως, ποινική δίωξη σε βάρος του, τότε ο ηθοποιός θα απολογηθεί σε ανακριτή, ο οποίος και θα κρίνει εάν πρέπει ή όχι να του επιβληθεί προσωρινή κράτηση.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ